Jürgen Ingels 50 lessen voor ondernemers

Wegens de coronamaatregelen van de overheid zien wij ons helaas genoodzaakt om het Brandtpunt Ontbijtgesprek op donderdag 12 november e.k. met Jürgen Ingels over zijn nieuwste boek 50 lessen voor ondernemers te annuleren.

 

 

Les 19: investeerders overtuigen in 10 slides. Les 21: de bar, het kloppend hart van elk kantoor. Dit zijn twee van de 50 lessen voor ondernemers, het nieuwe boek van Jürgen Ingels.

Al doende leert men. Dat mag je in het geval van ondernemen zeer letterlijk nemen. Een succesvol ondernemer worden, is een proces van hard werken en leren met vallen en opstaan. Een toverformule voor succes bestaat niet, maar met de juiste lessen kom je al een heel eind.

In 50 lessen voor ondernemers (Lannoo Campus) onthult Jürgen Ingels zijn lessons learned als topondernemer. Hij geeft concrete en praktische tips over hoe je je bedrijf naar het volgende niveau tilt. Van operations tot businessmodel, marketing en sales, de samenstelling van je team, en de financiële opbouw van je onderneming.

Aan de hand van persoonlijke anekdotes illustreert Jürgen zijn ondernemersverhaal, dat ook bij hem niet altijd van een leien dakje liep. Met dit boek wil hij inspireren, zijn passie voor ondernemerschap en technologie doorgeven en andere ondernemers helpen hun obstakels te overwinnen.